Je bekijkt de reis...

Italië
a
A
23 november 2014 08:00 | Door: marianne rebel
Hi Hi lieve schatten ,wat heerlijk weer allemaal te lezen, wordt daar blij van ,[ echt]!!
Hier alles zijn gangetje ,de Kiwi's zijn hier nu al een paar weken, en hebben het moeilijk [ schoondochter] pain in the ass] maar no worry ,moet zijn tijd hebben.
Heerlijk om jullie weer even te kunnen zien in Januari, als dat lukt zou heerlijk zijn.
Allemaal blije mensen dus.
Hoop tot gauw, en laat de verslagen maar weer komen.
Liefs Mar.
23 november 2014 08:35 | Door: Anita Verhagen
Hallo lieve Wamels
Gezellig om weer wat over jullie te lezen. Sicilië laat zich in zijn volle pracht zien via de verhalen en foto's.
Ondanks dat we hier langzamerhand naar de winter gaan is het hier vandaag nog een heerlijke dag. De lucht kleurde vanochtend helemaal rood.
Langzamerhand zijn jullie ook natuurlijk goed gidsen geworden en kennen het eiland en zijn bewoners al aardig!
Ik hoop dat, als je naar Nederland komt we weer iets kunnen regelen met Odette om samen te lunchen of zo. Als dat in je schema is in te passen?
Liefs, Anita
23 november 2014 09:17 | Door: Vera en Aar
hallo lieve MARJOLIJN EN MAARTEN geweldig jullie verslag ik heb ervan genoten zo reizen we ook een beetje mee wij zijn inmiddels redelijk gesetteld en genieten van ons appartement heerlijk alles gelijkvloers wij hopen ook dat als jullie in Nederland zijn wij elkaar zullen zien heel veel liefs van ons vera en aar
23 november 2014 09:33 | Door: Vera
Hallo M&M,
We willen jullie nog even bedanken, want het was inderdaad een prachtige week in Sicilie.
Mooi oud Ragusa en Noto,olijvenplukken,heerlijk eten,goed gezelschap,zon, zee en Simoncello.
Fijne feestdagen, en zien jullie graag 1 februari, Liefs Cees en Vera.
23 november 2014 12:36 | Door: broer Arthur
Hai zus en zwager.
Leuk om weer iets van jullie belevenissen te lezen. Jullie zijn in januari en februari natuurlijk van harte welkom in Harderwijk. We hebben prima logeerplek, ook voor langere periode. Wel hebben wij een kort reisje geboekt naar Egypte, vertrek 21 januari en terug op 8 februari
23 november 2014 21:08 | Door: Anita v Dam
Ook wij denken met veel plezier terug aan de heerlijke week op Sicilië.
Ontzettend genoten van de prachtige omgeving en het mooie weer.
Hier volop herfst.
Gr Han en Anita
23 november 2014 22:20 | Door: Liesbeth Versteege
Hoi Maarten en Marjolein.Als ik het zo lees vervelen jullie je niet.Zit nog veel nategenieten van ons verblijf in Marina,ook door de vele foto 's die regelmatig voorbij komen.Geniet van het mooie weer daar ,tot in Zandvoort.Groet van ons beide.
24 november 2014 14:18 | Door: Herma
Wat hebben we genoten bij jullie op het mooie Sicilië! Heerlijk weer en mooie dingen gezien.
Vooral voor jullie heel veel dank dat jullie dit voor ons mogelijk gemaakt hebben want zonder jullie hadden we vast niet zoveel moois gezien! Zodra ik alle foto's van iedereen heb ontvangen stuur ik ze op zodat tijdens de minder mooie dagen in de winter nog even terug kunnen blikken naar die 15 malle Zandvoorters die op bezoek kwamen! Tot in januari/februari! Ook de groetjes van Gertjan.
24 november 2014 14:42 | Door: San & El
Hoi hoi. Leuk weer even alle belevenissen bij te lezen. Zo te horen nog steeds goed weer net als hier. Weekendje Scheveningen gedaan en steeds heerlijk zon gehad. Prima dus. Overigens mooie foto's van mooie oude stekkies... Zie dat jullie weer vanaf januari hier zijn. Wij zijn voor die tijd ook nog even weg :-) We spreken elkaar gauw weer. Liefs van us.
25 november 2014 13:36 | Door: Simon
Goed te lezen dat het goed gaat daar! Groeten vanuit NL, Nel en Simon
11 december 2014 02:30 | Door:
How are you doing today? I was just passing by when i saw your profile and it caught my eyes so i decided to stop by to hello and know how you are doing. I will like to know more about you. Please get back to me through my email cynthiaosma@hotmail.com, so i can send you my photos and some thing bordering me i want to shear with you.